Over ons

Eigenaar Martin Specken en zijn team van zelfstandig opererende specialisten stellen sinds het jaar 2000 gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid centraal.

Dit met als motto: Keep IT simple!

Je bent hier:  Home  /  Over ons

Probleem

Websites en apps die niet gebruiksvriendelijk en niet toegankelijk zijn voor de gebruikers. Waar je veel moet nadenken en proberen voor je info vindt. En de kans groot is dat je afhaakt. Het is een veel voorkomende gruwel die we willen aanpakken.

Doelstelling

Martin Specken heeft zich als doel gesteld de interactie tussen mensen en computers te verbeteren. Voor de ontwikkeling van websites en content management systemen werkt hij op projectbasis samen met diverse zelfstandig opererende specialisten.

Ons webteam

Als het project er om vraagt wordt geheel op maat een zogenaamd webteam samengesteld. Dit kan bestaan uit verschillende combinaties van

Martin is bij elk project de contactpersoon richting opdrachtgevers. Zelf neemt hij de rollen van interactie ontwerper, adviseur en trainer voor zijn rekening. Onze opdrachtgevers hebben dus te maken met korte lijnen. Dit heeft tot gevolg dat een opdrachtgever alleen betaalt voor de specialisten die daadwerkelijk aan een project meewerken.

Internet Service Providers

Specken.NL werkt samen met kwaliteitproviders IS Online en De Heeg. Hierdoor hoeft een opdrachtgever zich niet te verdiepen in de wereld van complexe serverinstellingen of domeinregistraties. Ook als er een eigen provider blijkt te zijn kunnen wij als contactpersoon zorgen dat de technische specificaties goed staan ingesteld.

Trainingen, workshops en lezingen

Als trainer gelooft Martin Specken in een concrete aanpak die is gericht op voorbeelden uit de praktijk. De deelnemers hoeven tijdens een training niet te werken uit handleidingen of boeken. Er wordt individueel of als groep gewerkt aan de onderwerpen. Deze worden aan het begin van elke training geïnventariseerd om het zo goed mogelijk op de deelnemers af te stemmen.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138