Incompany training

Je bent hier:  Home  /  Training  /  Incompany training

Martin Specken

Op de praktijk gerichte trainingen in de eigen omgeving

Meerdere medewerkers van een organisatie kunnen tegelijkertijd worden opgeleid in diverse onderwerpen. Dit kan in een ruimte binnen het eigen pand van de organisatie of een door ons geregelde locatie in de buurt daarvan zijn. Alle trainingen hebben een relatie met de omgang met ICT, gebruiksvriendelijkheid en/of toegankelijkheid.

De trainer

Martin Specken is als trainer van private en publieke organisaties en docent van hbo-studenten zeer ervaren. Martin verzorgt de incompany trainingen in heel Nederland.

Mogelijke onderwerpen

Elke individuele training of incompany groepstraining, lezingen of workshop wordt op maat samengesteld en afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Een aantal mogelijke onderwerpen:

Werkwijze

In onderling overleg wordt een globale opzet voor elke training opgesteld. Er wordt steeds gewerkt in twee opeenvolgende blokken van 20 tot 30 minuten. Eerst vertelt de trainer zijn verhaal dat altijd is gerelateerd aan de praktijk van de deelnemers. Meteen daarna gaan de deelnemers actief aan de slag. Daarna wordt er centraal teruggekoppeld. Dit wisselt zich steeds af.

Opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers behoren zowel MKB-bedrijven, freelance specialisten als diverse overheidsorganisaties.

Tarieven

Personal training Incompany training
Aantal deelnemers 1 2 - 6 7 - 12
Inclusief voorbereiding JA JA JA
Inclusief handouts NEE JA JA
Opbouw tarief Per deelnemer per uur Per deelnemer per uur Per deelnemer per uur
Meerdaagse korting 5% 10% 15%
€ 85,- € 65,- € 45,-
Nu aanvragen Nu aanvragen Nu aanvragen

Overige tarieven

De kosten voor een lezing zijn afhankelijk van de mate van voorbereiding, de tijdsduur en locatie. Op basis van een persoonlijk of telefonisch voorgesprek stellen we een offerte op. Voor onderwijsinstellingen werken we altijd met aantrekkelijke kortingen.

Voor trainingen en workshops van groepen van meer dan twaalf deelnemers stellen we op maat een offerte op. Vul onderstaand formulier volledig in om contact op te nemen waarna je terug wordt gebeld om de mogelijkheden te bespreken.

Alleen bij een reistijd van meer dan 30 minuten wordt € 0,83 per minuut aan reistoeslag in rekening gebracht. Dit is € 49,80 per uur.
De reistijd is de snelste die vanaf onze postcode 9711 LR wordt aangegeven door de ANWB Routeplanner minus 30 minuten per rit.

Alle genoemde kosten zijn exclusief 21% BTW.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIA



Specken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138